Notícies del lloc

 
 
Imatge Joan Pla
TORNEIG DE RUGBI A GIRONA
per Joan Pla - Monday, 24 November 2014, 18:10
 

Benvolguts,

Ens posem en contacte amb vosaltres per informar-vos que el divendres dia 5 de desembre hi ha organitzat un torneig de Rugbi. Aquest tindrà lloc a Girona a les instal·lacions del GEiEG de Palau, al costat del camp de Futbol del Girona.

La jornada es desenvoluparà en dues parts diferenciades, una part d'entrenament i un partidet entre els instituts participants. Enguany ens hem marcat com a objectiu, augmentar el nombre de participants al torneig de Rugbi que tindrà lloc al Maig vinent, de manera que aquest ens servirà per començar a fer ambient.

Volem recordar que és una activitat voluntària i que qui vulgui venir ha de demanar l'autorització als professors d'Ed. Física Joan Pla o Neus Baches i portar-la signada abans del dia 28 de novembre.

Les famílies us han de portar a Girona, al GEIEG de Palau que és on hi ha el camp de Rugbi, s'ha de ser allà a les 15:30. L'activitat s'acaba sobre les 18:00.

Recordeu que heu d'intentar trobar algú que us porti al lloc del torneig i us torni a casa vostra. Per això, si algú no té com anar-hi que ens ho faci saber, així com aquells que podeu portar a companys. D'aquesta manera intentarem que tothom hi pugui assistir.

Esperem una gran participació per part vostra!!

Gràcies

Joan i Neus